Noutati

PACO SUPERMARKETS a deschis magazinul cu nr. 12!!

 PACO SUPERMARKETS a deschis  al 12-lea magazin!!       

Marca proprie

Am lansat de curand produsele marca proprie  "DELISAN ",  inregistrate la OSIM

GDPR

Site-ul nostru utilizează module cookie. Prin utilizarea site-ului nostru și prin acceptarea acestei

arhiva

Lapte proaspat la dozator in 3 supermarketuri Paco

in Presa 17.10.2009

Lapte la dozator, premiera în magazinele Paco . Supermarketurile PACO Bahne, Paco Gara si Paco Odobesti  sunt dotate cu dozatoare de lapte  proaspat si  sunt alimentate în fiecare zi cu lapte proaspat, la pretul de 3.0 lei / litru.
 
Dozatoare de lapte proaspat   au fost  amplasate în interiorul supermarketurilor PACO la urmatoarele adrtese:  Paco Bahne din Str. Lupeni nr. 46 (în Piata Bahne),  Paco Odobesti SUPERMARKET ( str. Stefan cel mare nr 40 )  Dozatoarele functioneaza cu fise, pretul unui litru de lapte fiind 3 lei . Laptele proaspat crud de vaca, cu o grasime 4,2-4,8 %, provine de la o ferma din imediata apropiere a Focsaniului. Pentru inceput clientii au primit foarte bine laptele proaspat, mai ales ca este natural 100%, nu este extrasa grasimea din el si provine de la o ferma de vaci autorizata, unde toate animalele au carnete de sanatate si sint verificate zilnic de un medic veterinar.
Procesul de aprovizionare a acestor dozatoare este simplu si
întruneste toate conditiile de sanatate. La orele 5.00-6.00 dimineata
are loc mulgerea vacilor în ferma cu mulgatoare automate în marmide speciale septice sigilate, apoi are loc pre-racirea laptelui la 1-2 grade Celsius, transportul cu masina frigorifica la magazine, umplerea dozatorului si mentinerea laptelui la 2 grade pentru cumparatori. A doua zi se retrage tot laptele, daca a mai ramas, si se trimite la procesare, respectiv la fabricile de brînzeturi sau cascaval. Apoi se spala aparatele cu instalatiile automate de spalare si septizare si se alimenteaza cu
lapte proaspat muls în aceeasi zi. În primele zile au fost recoltate probe din doua în doua ore de la aparatele  instalate în incinta supermarketurilor Paco  , iar în zilele urmatoare se recolteaza probe de lapte periodic în vederea efectuarii de analize.
 Aparatele sint de origine elvetiana, patria laptelui, si sînt de ultima generatie.
Supermarketurile  Paco, sînt deschise în fiecare zi între orele 7.00-21.00.