Noutati

PACO SUPERMARKETS a deschis magazinul cu nr. 11!!

 PACO SUPERMARKETS a deschis  al 11-lea magazin!!       

Marca proprie

Am lansat de curand produsele marca proprie  "DELISAN ",  inregistrate la OSIM

Cum sa iesi in fata in retail

Pe o piata dominata, din ce in ce mai categoric, de marile retele internationale de comert, care au venit

arhiva

PACO SUPERMARKETS a deschis magazinul cu nr. 11!!

 PACO SUPERMARKETS a deschis  al 11-lea magazin!!         Magazinul cu numarul 11 a fost deschis in Focsani, in cartierul Sud in zona pietei.  Un design deosebit, modern cu un concept unic pe piata de retail : gatim in fata dumneavoastra chiar in...continuare ».

Marca proprie

Am lansat de curand produsele marca proprie  "DELISAN ",  inregistrate la OSIM  de  compania  PACO SUPERMARKETS , produse care au cel mai bun raport  CALITATE /PRET , sunt  fabricate numai in Romania  sub stricta supreveghere a companiei noastre...continuare ».

Cum sa iesi in fata in retail

Pe o piata dominata, din ce in ce mai categoric, de marile retele internationale de comert, care au venit in Romania aducand retete de business incercate, ani la rand, in diferite tari, strategii si know-how, la prima vedere, imbatabile, singura sansa a antreprenorilor locali din comert ramane...continuare ».

Lapte proaspat la dozator in fiecare supermarket PACO

Lapte la dozator, premiera în magazinele Paco .Toate supermarketurile PACO sunt dotate cu dozatoare de lapte  proaspat si  sunt alimentate în fiecare zi cu lapte proaspat, la pretul de 3 lei / litru. Primele   dozatoare de lapte proaspat din Vrancea au fost  amplasate...continuare ».

Pagina 1 din 1